Flaviu Mureșan peak KIBO

Continuăm seria evenimentelor culinare în care avem invitat un bucătar deosebit. De data această, sâmbătă 24 septembrie 2022, ne va încânta papilele gustative Flaviu Mureșan – executive chef al restaurantului Blank din interiorului hotelului The Marmorosch Autograph Collection București.

Meniu:

 • Amuse bouche: Tartă cu roșii confiate, gel de amaretto și brânză de vacă
  • Bendis Nadir (Chardonnay & Pinot Noir)
 • Starter: Vinete arse, ceapă murată, emulsie de parmesan, busuioc și sos de soia
  • Alb de Petro Vaselo (Chardonnay & Riesling Italian)
 • Main course: File de lup de mare, dovlecel, sos de iaurt și ulei de pătrunjel
  • Maletine (Chardonnay)
 • Desert: Mouse de ciocolată neagră, sfeclă roșie, sos de ienupăr
  • Melgis (Fetească Neagră)

După cum bine ați observat, fiecare preparat se servește în asociere cu un pahar de vin de la crama Petro Vaselo, astfel încânt călătoria culinară să fie completă.

Întreaga experiență durează undeva la 2 ore. Vom începe la ora 18:00, deci vă așteptăm la 17:30.

Preț

 • 280 lei / persoană

Numărul de locuri este limitat (30 de locuri), drept urmare pentru a vă rezerva locul la masă, trebuie să achitați în avans.

Acest lucru îl puteți face simplu, prin formularul de rezervări de mai jos (e simplu, alegeți data – 24 septembrie, ora – 18:00 – și apoi urmați pașii din formular astfel încât să o finalizați cu succes):

Despre chef Flaviu Mureșan

Născut și crescut în Cluj, și-a început carieră într-o bucătărie din centrul clujului, la Nuka. Aici a văzut pentru prima dată o bucătărie profesională. Dorința de a evolua l-a făcut că după un an și jumătate la Nuka Bistro să se mute la București, pentru un nou pas în evoluția lui profesională.

Aici a avut și primul contact cu o bucătărie cu influențe asiatice. Tot aici a făcut și cel mai important pas profesional: a intrat în familia Marriott unde a învățat cele mai multe lucruri și a văzut cum arată o organizare cu peste 70 de bucătari. Evenimente pentru președinți și evenimente de peste 500pers.

Urmând cursul, a avut ocazia să plece la Jw Marriott Veneția pentru un sezon, unde a aprofundat cunoştinţele despre bucătăria mediteraneană.

La sfârșit de sezon a avut ocazia să aplice pentru un post într-un restaurant cu o stea Michelin deținut de Paco Perez la Berlin. În urmă interviului a primit și oferta de angajare, unde de altfel ași rămas până la venirea pandemiei când restaurantul și-a închis ușile.

Doi ani mai târziu s-a întors în țară unde a fost implicat în două proiecte, până să primească șansa de a prelua restaurantul Blank din interiorului hotelului The Marmorosch Autograph Collection București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program KIBO by Personal Cook

Mi – Vi: 16:00 – 22:00
S – D: 12:00 – 22:00
L – Ma : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]