Prieteni

în primul rând
și apoi parteneri de afaceri

Conceptul

KIBO by
Personal Cook

Ne-am dorit ceva, altceva. Așa că ne-am așezat toți la masă și am început să punem ideile pe hârtie. Cineva a zis: nu există idei rele, doar neîmpărtășite cu grupul de brainstorming. Așa că le-am spus pe toate care ne-au venit în minte.

KIBO

– numele –

Numele trebuia să fie ușor de reținut / pronunțat, dar să transmită filozofia noastră legată de mâncare și relația pe care o avem cu voi, cei care ne treceți pragul.

După mai multe dezbateri, am rămas la propunerea lui Paul, KIBO. Am simțit că acesta răspunde la toate nevoile noastre.

Comfort food

mâncare cu ALTITUDINE

Filozofia localului, este filozofia după care noi, Paul & Dan, ne trăim viața:

  • Life is too short for bad food – Paul
  • Trăiesc pentru a mânca, nu mănânc ca să trăiesc – Dan.

Drept urmare așa am construit întreg meniul, localul și experiențele pe care vrem să le trăiți la noi. Ce bem noi toată ziua, am adus la KIBO… să beți împreună cu noi. Experiențele care ne plac, le punem în practică aici, astfel încât să le trăim alături de voi. Nimic din ce facem, nu contravine convingerilor noastre. Așa am pornit și așa continuăm.

Concept

by Symbold Studio

Cu informațiile de mai sus am plecat, plini de încredere și optimism, la Symbold Studio Cluj. Să punem la punct un concept pentru KIBO. Să-i dăm viață. Și, oh, mamă!, cât de bine ne-a înțeles!

Ori de câte ori escaladezi un munte, îți înfigi steagul în vârful acestuia pentru a marca reușita.

K din KIBO asta reprezintă, un steag.

Experiențele trăite sunt personale, ale tale. Și exprimăm acest lucru prin 🚩 stegulețul pe care-l primești la comandă.

You own your meal!

KIBO – cel mai înalt vârf din Kilimanjaro

De aici a pornit jocul de cuvinte.

Altitudine

Inițial am vrut să punem L-ul între paranteze – A(L)TITUDINE – pentru a scoate în evidență faptul că avem și atitudine, pe lângă înălțime. Dar apoi am decis că ”cititorii noștri sunt mai deștepți decât ai lor”, așa că am renunțat la idee.

Altitudine – pentru că așa vrem să te simți când ne treci pragul. Pentru că așa este mâncarea la noi, pentru că așa este băutura, pentru că așa sunt evenimentele noastre culinare, pentru că asta meriți.

  • Mâncare cu altitudine – ai marcat acest lucru, că ai cucerit mâncarea, că ”you own it”, prin stegulețul pe care-l primești.
  • Băutură cu altitudine. Am ales ce bem noi să împărtășim cu voi. Pentru că asta considerăm că este un raport calitate – preț excelent. Noi nu bem mizerii, scuze, deci… ALTITUDINE
  • Vârf cu cardul – un joc de cuvinte pe care ni l-a spus un prieten în momentul în care ne-a întrebat dacă poate lăsa bacșiș cu cardul (Tip – traducere grosieră: vârf. Vârf, munte, altitudine etc). L-am adoptat instant.

Evenimente culinare

KIBO

Tagliata de vită – sâmbătă & duminică

Posted in Evenimente culinare

Am găsit o super vită, drept urmare Paul a zis că facem în weekend o tagliata. Începem sâmbătă și dacă mai rămâne materie primă, facem și duminică. Dacă nu, rămâne cum am stabilit, facem doar mâncare bună, proaspătă. P.S. Sâmbătă pune Bacea muzică, nu ați uitat. Așa-i? Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită […]

Continue reading „Tagliata de vită – sâmbătă & duminică”

Program KIBO by Personal Cook

Mi – Vi: 16:00 – 22:00
S – D: 12:00 – 22:00
L – Ma : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]