Zămuri weekend @ KIBO

Weekend-ul 17 – 18 septembrie vine cu o super propunere culinară din partea lui Paul: zămuri (supe creme și ciorbe).

Sâmbătă, 17 septembrie:

  1. Supă cremă de țelină cu cimbru și pancetta.
  2. Supă cremă de roșii coapte cu grisine, făcute în casă de Paul, cu brânză cheddar și muștar dijon.

Duminică, 18 septembrie:

  1. Ciorbă rădăuțeană (smântână, ardei, pâine) + un shot de țuică.
  2. Ciorbă de fasole cu ciolan (smântână, ceapă, pâine) + un shot de țuică.
  3. Bonus: gomDOȚ – gomboți de casă pregătiți de DOT

Dacă nu ați mâncat din zămurile făcute de Paul, înseamnă că nu ați mâncat, în adevăratul sens al cuvântului, zămuri. Sunt senzație, promit.

Iar grisinile alea… pfff, mamă! După ce le gustați o să-i cereți să le bage în meniu. Jur!

Nu am poze să vă exemplific, dar mă bazez pe voi să le fotografiați și să ne dați tag pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, Google). Chiar merită toată lauda.

Porțiile sunt limitate (facem 30 din fiecare), deci vă sfătuiesc să vă faceți o rezervare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program KIBO by Personal Cook

V : 16:00 – 22:00
S – D : 12:00 – 22:00
L – j : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]