Weekend-ul 17 – 18 septembrie vine cu o super propunere culinară din partea lui Paul: zămuri (supe creme și ciorbe).
Sâmbătă, 17 septembrie:
- Supă cremă de țelină cu cimbru și pancetta.
- Supă cremă de roșii coapte cu grisine, făcute în casă de Paul, cu brânză cheddar și muștar dijon.
Duminică, 18 septembrie:
- Ciorbă rădăuțeană (smântână, ardei, pâine) + un shot de țuică.
- Ciorbă de fasole cu ciolan (smântână, ceapă, pâine) + un shot de țuică.
- Bonus: gomDOȚ – gomboți de casă pregătiți de DOT
Dacă nu ați mâncat din zămurile făcute de Paul, înseamnă că nu ați mâncat, în adevăratul sens al cuvântului, zămuri. Sunt senzație, promit.
Iar grisinile alea… pfff, mamă! După ce le gustați o să-i cereți să le bage în meniu. Jur!
Nu am poze să vă exemplific, dar mă bazez pe voi să le fotografiați și să ne dați tag pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, Google). Chiar merită toată lauda.
Porțiile sunt limitate (facem 30 din fiecare), deci vă sfătuiesc să vă faceți o rezervare.