Gulyas, guiaș sau gulaș… la ceaun

Duminică, întâi octombrie sărăbătorim toamna. Ne pregătim trupul pentru sezonul rece.

Nu e frig, dar parcă gândul la serile de toamnă, ne face frig. Așa că am decis să ne aclimatizăm din timp. Mă rog, Paul a găsit un super rasol de vită, la un preț de nerefuzat, așa că am decis să facem un Gulyas, guiaș sau gulaș (ziceți-i cum vreți voi) la ceaun.

Vorba lungă, sărăcia omului… așa că nu o mai lungim!

Hai, ne vedem în cel mai hip loc din Cluj, poienița KIBO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program KIBO by Personal Cook

Mi – Vi: 16:00 – 22:00
S – D: 12:00 – 22:00
L – Ma : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]