The Big Texan

Duminică, 26 martie 2023, readucem în prim plan pastrama de vită copată la smoker timp de 16 ore. Aia pe care ați mâncat-o cu atâta poftă anul trecut în sandvișul Reuben.

Vine ca un răspuns la cererea voastră, care ne bucură și ne spune că am făcut bine ce am făcut anul trecut.

De data aceasta, o băgăm într-un cartof copt la cuptor cu unt, niște brânză, sos BBQ, ceapă caramelizată și un strop de praf de zână.

Berea neagră, Kozel Dark în cazul de față, nu face altceva decât să potențeze explozia de arome pe care o vei avea în momentul în care îl guști.

Nu avem poze, sperăm să faci tu și să ne dai și nouă 😀

Rezervă o masă și hai să-l guști

Sunday Special la Zazen

🎶 Miu va fi aici să mixeze muzică live între orele 14:00 - 18:00, cu un set eclectic, funky și low-beats care îți va face picioarele să se miște în ritmul muzicii. 🪩

👀 Așadar, hai să ne vedem duminică și să ne bucurăm împreună de o zi minunată la Zazen, în mijlocul grădinii noastre însorite, alături de oameni tari, mâncare și muzică bună.

Zazen este un spațiu pet friendly - chiar încurajăm venitul la noi cu patrupezii. 🐶💘

Zazen facebook event

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program KIBO by Personal Cook

Mi – Vi: 16:00 – 22:00
S – D: 12:00 – 22:00
L – Ma : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]