Sâmbătă, 01 octombrie 2022, intră în bucătăria KIBO echipa KOMITI ca să ”🤌 Rethink the focaccia”. Băieții își schimbă meseria pentru o zi și reinventează focaccia:
- 🥓 KOmeaty: prosciutto cotto, mozarella, salami, sos pesto, salată și roșii, toate adunate într-o focaccia proaspătă.
- 🍄 KOveggy: ciuperci de pădure, mozarella, parmezan, sos pesto, salată și roșii, toate adunate într-o focaccia proaspătă.
Toată vara am dospit idei. Am pus la cuptor campanii. Am amestecat fără rețetă ingrediente neconvenționale.
În puținul timp liber ne place să gătim. Lunar, pe rând, ne adunăm unii la alții și punem masa pentru colegi.
Dar nici când dăm camera, creionul sau mouse-ul pe tigaie, creativitatea nu se oprește. Când gătim între noi facem lucrurile pe dos, reinventăm ce s-a reinventat deja.
De data asta facem masă mare cu toată lumea, nu în sufrageria unuia din noi, ci la KIBO.
KIBO ne-a invitat să facem schimb de birouri sâmbăta asta. Ne punem șorțurile și dăm drumul la foc.
echipa KOMITI