Reuben pastrami sandwich

Potrivit legendei, combinația de pâine de secară, pastramă de vită, brânză elvețiană și varză murată a fost concepută în 1925 pentru a hrăni participanții unui joc de poker, de la hotelul Blackstone din centrul orașului Omaha, de către un localnic, proprietar de băcănie, Reuben Kulakofsky.

Charles Schimmel, proprietarul hotelului, a fost atât de încântat de acest sandviș, încât l-a introdus în meniul restaurantului hotelului, numindu-l după inventatorul acestuia.

Fern Snider, o chelneriță care a lucrat o singură dată pe această poziție la Blackstone, a participat cu sandwich-ul Reuben într-o competiție națională de sandvici în 1956. Competiție pe care a și câștigat-o.

Variații ale sandvișului Reuben:

  • Montreal Reuben (în loc de pastramă se folosește  Montreal-style smoked mea
  • Thousand Island dressing
  • Walleye Reuben (în loc de pastramă se folosește pește de apă dulce)
  • Grouper Reuben (vedeta este peștele din familia Grouper)
  • Reuben egg rolls (exact, se pun și ouă fierte întregi – în stilul Irish egg rolls)
  • Rachel sandwich (pastramă de curcan și în loc de varză murată se folosește salată coleslaw)
  • Vegetarian / vegan (fix cum îi spune numele :P)
  • KIBO (nu vă spunem ce e schimbat, vă invităm să descoperiți voi)

Hai la KIBO să mănânci Reuben pastrami sandwich

Program KIBO by Personal Cook

Mi – Vi: 16:00 – 22:00
S – D: 12:00 – 22:00
L – Ma : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]