Te așteptăm duminică, 4 septembrie 2022, începând cu ora 12:00 să mănânci un preparat din bucătăria asiatică: Hong Shao Rou Bao.
Vine Cosmina, cea care de 7 ani de zile scrie la SubCapac.ro.
My superpower? Nu știu să urmez o rețetă. Îmi place să bat din gură pe atât de mult pe cat îmi place mâncarea sud-asiatica.
Cosmina, subcapac.ro
Bao Buns
cu porc chinezesc
În aceste bao pufoase, făcute chiar de mâna mea, am pus o rețeta tradițională de porc chinezesc. L-am gătit lent într-o combinație de sosuri de soia, cu sake (v-am zis că nu pot urmă o rețeta), anason, scorțișoară, ghimbir, și încă câteva spice-uri. Îl servim cu niște murături de castravete făcute în casă (astea-s vietnameze), ceapă verde, un praf de alune, și chili.
Pentru cunoscători, și nițel coriandru.
Răcorim totul cu o salată de crudități cu morcov, ulei de susan, ghimbir și usturoi.
Sper că v-am făcut poftă. Ne vedem la KIBO!
Rezervă-ți o masă la KIBO, duminică 4 septembrie 2022, ca să mănânci Hong Shao Rou Bao gătit de Cosmina de la subcapac.ro
Despre Cosmina de la subcapac.ro
Lui bunica-miu îi plăcea să gătească, lui maică-mea să mănânce, așa că eu le-am luat pe amândouă: îmi place să fac de mâncare și mai ales sa mi se facă de mâncare.