Cosmina de la subcapac.ro gătește Bao Buns cu Porc Chinezesc

Te așteptăm duminică, 4 septembrie 2022, începând cu ora 12:00 să mănânci un preparat din bucătăria asiatică: Hong Shao Rou Bao.

Vine Cosmina, cea care de 7 ani de zile scrie la SubCapac.ro.

My superpower? Nu știu să urmez o rețetă. Îmi place să bat din gură pe atât de mult pe cat îmi place mâncarea sud-asiatica.

Cosmina, subcapac.ro

Bao Buns

cu porc chinezesc

În aceste bao pufoase, făcute chiar de mâna mea, am pus o rețeta tradițională de porc chinezesc. L-am gătit lent într-o combinație de sosuri de soia, cu sake (v-am zis că nu pot urmă o rețeta), anason, scorțișoară, ghimbir, și încă câteva spice-uri. Îl servim cu niște murături de castravete făcute în casă (astea-s vietnameze), ceapă verde, un praf de alune, și chili.
Pentru cunoscători, și nițel coriandru.

Răcorim totul cu o salată de crudități cu morcov, ulei de susan, ghimbir și usturoi.

Sper că v-am făcut poftă. Ne vedem la KIBO!

Rezervă-ți o masă la KIBO, duminică 4 septembrie 2022, ca să mănânci Hong Shao Rou Bao gătit de Cosmina de la subcapac.ro

Despre Cosmina de la subcapac.ro

Lui bunica-miu îi plăcea să gătească, lui maică-mea să mănânce, așa că eu le-am luat pe amândouă: îmi place să fac de mâncare și mai ales sa mi se facă de mâncare.

Cosmina de la subcapac.ro

Ne vedem în cel mai hip loc din Cluj, poienița KIBO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program KIBO by Personal Cook

Mi – Vi: 16:00 – 22:00
S – D: 12:00 – 22:00
L – Ma : închis
Ne găsiți în food park-ul Zazen

 

Personal Cook SRL

CUl: 45800666 | J12/1351/15.03.2022
Banca Transilvania: RO07BTRLRONCRT0CG2065701
Punct de lucru: Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca


Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]