15 Hour potato

Nu, nu suntem fani TikTok, nici măcar nu avem cont. Dar suntem fani cartofi. Și cum suntem gurmanzi, normal că a ajuns și la noi în bulă video-ul cu rețeta pregătită de Poppy O’Toole. O găsiți și sub denumirea thousand layer potatoes.

Noi vă așteptăm la KIBO să îi încercați, alături de un draft de bere Kozel. Dar, dacă vreți să-i pregătiți acasă, vă dăm mai jos rețeta.

KIBO by Personal Cook | Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca

Ingrediente

  • 5-6 cartofi albi
  • cristale de sare
  • grăsime de rață, porc sau vită (ce aveți sau ce vă doriți)
  • ulei de floarea soarelui

Direcții

  1. Tăiați cartofii în felii extrem de subțiri
  2. Amestecați cartofii cu grăsimea.
  3. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, clădiți straturi cât mai compacte de cartofi.
  4. Acoperiți tava cu hârtie de copt și puneți-o în cuptorul preîncălzit la 120℃, timp de 3 ore.
  5. După ce îi scoateți de la cuptor, puneți o greutate peste ei și lăsați-i în frigider vreo 12 ore.
  6. Prăjiți-i în ulei timp de 3-5 minute.
varianta vegană a rețetei 15 Hour potato

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Program

M – V : 16:00 – 22:00
S – D : 12:00 – 22:00

 

Adresă

Suntem la Zazen
Strada Frasinului 41, Cluj-Napoca

Copyright © 2022 KIBO - created by Personal Cook. Toate drepturile rezervate.Website by [ The Dwarfs ]